Estimare instant

Estimarea Instant pentru locuinte este valoarea de piata estimata de EVAL pentru un imobil, folosind un model automat de calcul, ce preia informatii din bazele de date publice si private ale sectorului imobiliar. Este un punct de plecare in determinarea valorii unui imobil si nu este o evaluare oficiala. Estimarea instant este calculata pe baza informatiilor obtinute din bazele de date si a informatiilor introduse de utilizator in formularul online. Aceste informatii se refera la: oras, zona, sistemul constructiv, anul constructiei, starea tehnica a imobilului, tipul compartimentarii, numarul de camere, etajul, dotarile si finisajele.

Estimarea Instant este destinata ca un punct de plecare util pentru a va ajuta sa determinati o evaluare independenta si nepartinitoare a ceea ce ar putea valora apartamentul dumneavoastra pe piata in prezent.

Alte modalitati de a afla valoarea unui imobil

Estimarea Instant nu este o evaluare si ar trebui utilizata doar ca punct de plecare atunci cand doriti sa cumparati, sa vindeti sau sa inchiriati un imobil. Incurajam cumparatorii, vanzatorii si proprietarii de imobile sa completeze “Estimarea instant” cu alte cercetari, cum ar fi inspectia cladirii, obtinerea unei evaluari detaliate a proprietatii si solicitarea unei analize comparative a pietei prin intermediul unei Evaluari Online sau a unui Raport de Evaluare de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Pentru a afla instant valoarea unui apartament din Bucuresti, apasa aici.