Evaluator

Evaluator

Societatea Eval Corp Bucuresti ofera servicii profesionale de evaluare, expertiza tehnica si consultanta pentru afaceri, avand ca principale obiecte de activitate: evaluari de proprietati imobiliare, evaluari auto si bunuri mobile, evaluari de active financiare, evaluari de intreprinderi, companii si afaceri.

Compania noastra este membru asociat ANEVAR din anul 2007, membru corporativ UNEAR din anul 2012 si detine o polita de asigurare pentru raspundere profesionala ce acopera riscuri pentru firma si expertii evaluatori in valoare de 1.000.000 EUR.

Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii de catre experti evaluatori membri titulari ANEVAR/UNEAR, respecta Standardele Internationale de Evaluare (IVS) si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR.

Evaluator” este acea persoana fizica sau juridica cu experienta semnificativa in domeniu, competenta in evaluare pe piata specifica subiectului evaluarii, care cunoaste, intelege si poate pune in aplicare in mod corect acele metode si tehnici recunoscute care sunt necesare pentru efecuarea unei evaluari credibile in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, care este membru al unei asociatii nationale profesionale de evaluare recunoscute ca fiind de utilitate publica, avand calitatea de expert evaluator independent.

Evaluatori ANEVAR

Colectivul societatii este format din experti evaluatori, specialisti cu experienta in domeniile: economic, tehnic si juridic, membri ai urmatoarelor asociatii profesionale din Romania:

  • Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR;
  • Corpul Expertilor Tehnici din Romania – CETR;
  • Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR;
  • Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania – UNPIR;
  • Camera Auditorilor Financiari din Romania – CAFR
  • Asociatia Generala a Inginerilor din Romania – AGIR;
  • Camera Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania – CCPIR

Membrii evaluatori ai colectivului societatii noastre au realizat in decursul timpului rapoarte de evaluare pentru importante institutii ale statului, institutii financiar-bancare, societati de leasing, institutii financiare nebancare, regii autonome, societati comerciale pe actiuni, microintreprinderi, persoane fizice.

Pricipalele utilizari ale evaluarilor realizate de catre un expert evaluator sunt pentru garantarea imprumuturilor, credite ipotecare, impozitare, raportare financiara, vanzare-cumparare, fuziuni, lichidare, asigurare, rezolvarea litigiilor, expropriere, emigrare, stabilirea valorii marfurilor in vama.

Societatea noastra realizeaza servicii de evaluare si expertiza tehnica in toata tara, avand o retea de evaluatori colaboratori in toate marile orase.
Societatea a dezvoltat pentru membrii sai experti evaluatori un important suport logistic, iar acestia au la dispozitie tehnica de calcul, aparate de masura si control de ultima generatie, precum si mijloace de transport necesare deplasarii eficiente in zona de acoperire.

Inspectia proprietatii va fi efectuata de catre un expert evaluator din cadrul societatii, asistat in functie de caz de un inspector – expert tehnic.

“EVAL” este marca inregistrata si ofera drepturi exclusive de utilizare doar colaboratorilor sai – evaluatori persoane fizice sau firme de evaluare.

expert evaluator imobiliar ANEVAR
expert evaluator intreprinderi ANEVAR
expert evaluator bunuri mobile ANEVAR