Revista de evaluare

Revista de Evaluare – The Valuation Journal, a aparut sub egida Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania si reprezinta un eveniment major pentru comunitatea profesionala a evaluatorilor, cat si pentru mediul stiintific si academic. In paginile acestei reviste, bianuale si bilingve, sunt publicate articole si studii elaborate de experti evaluatori si cadre didactice universitare, din tara si din strainatate, care abordeaza probleme teoretice, metodologice si practice ale evaluarii celor patru categorii de proprietate, recunoscute de standardele de evaluare.

Articolele si studiile incluse in cadrul revistei, reflecta indrumarile Standardelor Internationale de Evaluare (IVS) precum si ale altor asociatii profesionale renumite pe plan international, cum sunt: Appraisal Institute – SUA si Canada, American Society of Appraisers (ASA) – SUA, Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) – Marea Britanie.

Astfel, toate articolele trateaza diferite aspecte metodologice ale evaluarii in coerenta cu principiile general acceptate de evaluare si cu cea mai buna practica internationala.