Solicitare IROVAL pentru studii de caz in evaluarea terenului

IROVAL a?? CERCETARI IN EVALUARE SRL intentioneaza sa editeze un nou ghid cu aplicatii practice in domeniul evaluarii terenului ca urmare a succesului de care s-a bucurat cartea a?zEvaluarea terenului. Aplicatiia??.
Se solicita in acest sens expertilor evaluatori membrii titulari ANEVAR sa transmita exemple intalnite in practica evaluarii terenului, considerate a fi de interes profesional pentru ceilalti experti evaluatori.
O cerinta fundamentala pentru aceste exemple de evaluare este respectarea prevederilor Standardelor Internationale de Evaluare (IVS) editia a opta, 2007. Aplicatiile si studiile de caz vor fi transmise pe adresa de e-mail: sorin.stan@anevar.ro, pana la data de 1 decembrie 2009.
IROVAL va efectua activitatile specifice unei edituri, respectiv selectarea materialelor de interes, verificarea continutului acestora, corectarea unor imperfectiuni, tehnoredactarea AYi in final editarea ghidului practic de evaluare. Expertii evaluatori, autori ai aplicatiilor care vor fi publicate in ghid, vor primi echivalare in ore de pregatire continua.