Evaluarea activelor necorporale – SPIC D08 organizat pe 19 si 29 mai

Evaluarea activelor necorporale a?? SPIC D08 sustinut de dr. ec. Sorin V. Stan.
Evenimentul la care sunt invitati sa se inscrie toti evaluatorii interesati va fi organizat pe 19 si 29 mai 2010 cu spijinul Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR si a Institutului Roman de Cercetare in Evaluare – IROVAL.
Scopul general al acestui seminar de instruire continua – sustinut de dr. ec. Sorin V. Stan – este acela de a-i sprijini pe evaluatorii de active necorporale in ce priveste insusirea si utilizarea adecvata a metodelor de evaluare recunoscute pentru determinarea valorii de piata / valorii juste a activelor necorporale, cerute atat pentru efectuarea unor tranzactii pe baza valorii de piata, cat si pentru raportarea financiara.
Modalitatea de desfasurare: predare on-line.
Fiecare evaluator care doreste sa participe la acest seminar se poate inscrie completand un formular care se gaseste pe site-ul ANEVAR.
Evaluatorii inscrisi la seminar vor accesa o platforma on-line pe baza unei parole, intr-un interval orar specificat, urmand sa audieze in timp real prelegerea sustinuta de lectorul ANEVAR si avand posibilitatea de a adresa intrebari.
Seminarul se va desfasura in zilele de miercuri, 19 mai 2010 ( seminar D 08, cod M 046), intre orele 14-20, si sambata 29 mai 2010 (seminar D 08, cod M 047), intre orele 9 a?? 15, prin intermediul platformei tehnice puse la dispozitia ANEVAR de firma a?zSEMINARII ONLINEa??.
Termen limita de inscriere:
– 14 mai 2010, pentru seminarul din data de 19 mai a.c.
– 25 mai 2010, pentru seminarul din data de 29 mai a.c.
Inscrierile se fac centrele teritoriale iar plata contributiei de participare (150 lei) se va efectua fie prin ordin de plata, in contul ANEVAR deschis la BCR Sector 1, cod IBAN – RO 95 RNCB 0072 0111 0862 0001, cu mentiunea Seminar D08, cod M 046 sau M 047, in functie de data pentru care se va face inscrierea, fie la Centrele Teritoriale.
Evaluatorii inscrisi vor primi un cod de acces si vor fi instruiti de catre firma a?zSEMINARII ONLINEa??, care va acorda asistenta pe tot parcursul desfasurarii seminarului.
Suportul de seminar si prezentarile in Power Point vor putea fi descarcate ulterior de pe site-ul www.seminariionline.ro.
La finalul seminarului se va sustine un test constand in 20 de intrebari, cu o durata de rezolvare de 30 de minute, al carui rezultat va fi obtinut in timp real.
Seminarul se echivaleaza cu 8 ore de pregatire continua.