Pachete de sponsorizare pentru cel de al treilea congres WAVO

PACHETE DE SPONSORIZARE PENTRU CEL DE-AL 3lea CONGRES DE EVALUARE WAVO
Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si Asociatia Mondiala a Organizatiilor de Evaluatori (WAVO) au placerea de a organiza Cel de-al treilea congres de evaluare WAVO, in perioada 17-18 Noiembrie 2008, la Bucuresti. Asociatia Mondiala a Organizatiilor de Evaluatori (WAVO) este un organism ce reuneste organizatii profesionale de evaluare de proprietati imobiliare, reprezentate prin evaluatori si consultanti imobiliari angajati in practica privata, afaceri si industrie, sectorul public si educational, precum si anumite grupuri sprecializate care intra frecvent in contact cu profesia. Printre asociatiile tari membre se numara SISV (Singapore), API (Australia), AIC (Canada), ANEVAR (Romania), AI (Statele Unite ale Americii), CAS (China), CIREA (China), HKIS (Hong Kong), IGAV (India), KAB (Korea), KAPA (Korea), PINZ (Noua Zeelanda), RICS (Marea Britanie) si VVA (Vietnam).
Acest eveniment este o oportunitate inestimabila pentru evaluatorii din intreaga lume de a se intalni, de a schimba opinii si de a dezbate probleme de interes comun legate de profesie.
Sunt bineveniti toti evaluatorii practicieni atat din sectorul privat cat si din cel public, precum si teoreticienii. Dorim sa va adresam invitatia de a sustine organizarea acestui congres prin propunerea noastra de sponsorizare.
Avand in vedere publicul tinta al manifestarii (membrii comunitatii de afaceri, reprezentanti ai sistemului bancar si a institutiilor publice, experti evaluatori din intreaga lume), precum si mijloacele de promovare pe care asociatia le poate oferi, consideram acest eveniment demn de a fi consemnat si promovat ca atare.