eVAL software – prima aplicatie online de evaluare romaneasca

Proiectul eVAL Software a fost lansat vineri, 1 iulie 2011 odata cu inaugurarea noului sediu al companiei.

La eveniment au fost prezenti oamenii din echipa EVAL, colaboratorii si partenerii companiei, precum si expertii din cadrul departamentului IT care se vor ocupa de implementarea si dezvoltarea programului.

Aplicatia de evaluare a fost proiectata pentru mediul online si permite evaluarea atat a proprietatilor imobiliare cat si a bunurilor mobile de tipul autoturismelor, utilajelor sau a altor bunuri mobile.

Prin intermediul acestei aplicatii de evaluare, expertii evaluatori vor putea efectua rapoarte de evaluare online, pentru toate tipurile de proprietati imobiliare (rezidentiale, comerciale, industriale, agricole) cat si pentru bunuri mobile (autoturisme, mijloace fixe, utilaje, alte bunuri mobile).

Robert Aldea, Managing Partner al companiei, a prezentat beneficiile si avantajele pe care le ofera aplicatia atat companiilor din domeniul evaluarii, utilizatorilor – experti evaluatori cat si destinatarilor rapoartelor de evaluare (institutii financiare, banci, societati de leasing, institutii ale statului).