“Costuri de reconstructie – Costuri de inlocuire” – o noua aparitie editoriala in domeniul activitatii de evaluare

A aparut o noua lucrare de specialitate in domeniul evaluarii destinata evaluatorilor de proprietati imobiliare: Costuri de reconstructie a?? Costuri de inlocuire, al carei autor este domnul ing. Corneliu Schiopu.
In aceasta carte sunt prezentate cerintele referitoare la costurile de reconstructie sau de inlocuire a cladirilor de tip rezidential, precum si solutiile pentru estimarea corecta a acestor costuri.
Acesta este primul volum dintr-o serie care va trata, in mod distinct, diferitele tipuri de cladiri, in functie de specificul fiecareia si speram sa devina un instrument indispensabil in procesul de evaluare. Cartea este utila atat pentru elaborarea rapoartelor de evaluare fundamentate dar si pentru cei care doresc sa construiasca sau sa determine valoarea de asigurare a cladirilor de tip rezidential.
Lucrarea este insotita si de un CD continand un tabel Excel care faciliteaza calculul rapid al costurilor de reconstructie sau de inlocuire a cladirilor rezidentiale si va putea fi achizitionata de la IROVAL, dar va fi disponibila, in viitorul apropriat, si sub forma unui seminar de pregatire continua pentru evaluatori, membri ANEVAR.