Compania noastra este membru corporativ ANEVAR-UNEAR
Promovam standarde de calitate superioara in evaluare
Oferim solutii optimizate de estimare a valorii
Evaluam proprietati imobiliare cu grad ridicat de complexitate
Detinem competenta si expertiza necesare pentru evaluarea activelor specializate
Pentru siguranta clientilor nostri, am incheiat o polita de asigurare profesionala de 1.000.000 EUR
Formam o echipa de oameni tineri, integri, profesionisti, motivati de o gandire pozitiva si de rezultatele obtinute
Pentru a ramane competitivi, am implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008
Din grija si respect fata de mediu, emitem rapoarte de evaluare din hartie reciclata imprimata pe ambele fete
Pentru discutii detaliate va invitam sa ne vizitati la sediul nostru

REV – marca distinctiva a elitei evaluatorilor de proprietati imobiliare din Europa

Calificarea REV este marca de excelenta in evaluarea proprietatilor imobiliare ce atesta clientilor internationali si locali faptul ca evaluatorul are o calificare corespunzatoare unui inalt nivel al standardului European de practica in evaluare. De la momentul crearii sale, aceasta calificare a fost acordata de catre asocitatiile de evaluatori de top din Europa pentru mai mult de 1800 de evaluatori.
Acronimul “REV” permite investitorilor internationali din domeniul imobiliar sa identifice evaluatorii locali avand o calificare recunoscuta la nivel European.
Aceasta marca a excelentei ofera firmelor mici, locale, oportunitatea de a patrunde pe piata in crestere a clientilor reprezentati de investitorii pan-Europeni.
Cu toate acestea, calificarea REV are cel mai mare impact pentru clientii de pe piata locala. In conditii de incertitudine economica, acestia cauta profesionisti avand cunostinte, experienta si abilitati speciale, care sa-i poata ajuta in procesul dificil de adoptare a deciziilor privind realizarea de investitii si stabilirea preturilor. Avantajul competitiv al evaluatorilor recunoscuti european consta in nivelul minim garantat de pregatire profesionala si experienta, precum si in capacitatea acestora de interpretare a impactului global si local al evaluarii, demonstara prin cunoasterea Standardelor Europene de Evaluare.
Evaluatorii care au dobandit calificarea REV au dreptul de a utiliza pe cartile de vizita acronimul “REV” dupa numele lor, primesc parafa cu numar de inregistrare si sigla REV, ce poate fi aplicata pe rapoartele de evaluare si sunt inscrisi in registrul on-line al evaluatorilor recunoscuti european al TEGoVA, registru ce poate fi consultat de catre clientii si practicienii din intreaga Europa.